15 Easy Christmas Quiz Questions and Answers for Kids

Christmas Quiz: Christmas is a beautiful festival celebrated throughout the world. It is perfect for family gatherings and parties. For kids, Christmas means plum cake, fairy lights, a big pine tree decorated with ornaments, food, carols, parties, Santa, and of course gifts.

In this article, we have included 15 interesting Christmas Quiz questions. With these Christmas Quiz questions, kids can play a fun game with their family and friends to make the gathering more exciting. All these Christmas GK questions and answers will definitely build their knowledge about this beautiful festival as well.

You can also check Christmas Essay for Kids to know more about the festival. To explore classwise GK Questions with Answers check Important GK Questions and Answers for Kids.

Christmas Quiz:

1. When is Christmas celebrated?

Ans: 25th December

2. Whose birth is celebrated on Christmas?

Ans. Jesus Christ

3. Where was Jesus born?

Ans: In Bethlehem

4. What were the names of Jesus Christ’s parents?

Ans: Joseph and Mary

5. Which country started the tradition of putting up a Christmas tree?

Ans: Germany

6. Which country sends a huge Christmas tree to London, every year?

Ans: Norway

7. When is Christmas celebrated in Russia?

Ans: 7th January

8. Which country celebrates Christmas on the beach?

Ans: Australia

9. What is the real name of Santa Claus? Christmas quiz

Ans: Saint Nicholas

10. Where does Santa Claus live?

Ans: The North Pole

11. What type of animal does Santa use to pull his sleigh?

Ans: Reindeer

12. How many reindeer pull Santa’s sleigh?

Ans: 8 reindeer

13. Who are Santa’s little helpers at the North Pole?

Ans: Elves

14. The short version of Christmas is also known as what?

Ans: Xmas

15. Which famous scientist was born on 25th December? (Bonus Question)

Ans: Sir Isaac Newton

Video Reference for Christmas GK Questions and Answers: